Cosmetic Analysis

A minőség átláthatósága

A termékek hatóanyagainak áttekintése és értelmezése nem könnyű feladat. Nem mindenki akar vagy tud olyan mélyen hatóanyagokat tanulmányozni, hogy tudja, egy-egy termék pontosan mit tartalmaz, a benne lévő hatóanyagok mit tesznek a bőrével. A BIODROGA MD csapata ezért egy független elemző rendszer, a Cosmetic Analysis segítségét kéri, hogy a termékek INCI-je (hatóanyaglistája) szerint sorolja be, mennyire tartja kívánatosnak vagy sem a megjelölt termékeket.

A BIODROGA MD termékek orvos-kozmetikai készítmények, tisztaságuk és hatásosságuk túlmutat a bio és natúr termékek kívánalmain, mert olyan bőrproblémákat kezel hatásosan, amely legtöbbször a bőrgyógyászat asztalára kerül. Mi is azt gondoljuk, hogy az egyre hatásosabb és egészségesebb termékek átláthatóságot és független elemzést igényelnek.

Az Institute for the Advancement of Skin Health (a bőregészség elősegítését célzó szervezet) a gyártókkal, forgalmazókkal, felhasználókkal és a hatóságokkal karöltve publikálja a különféle termékek hatóanyagairól alkotott véleményét, állandóan frissíti honlapját (www.cosmeticanalysis.com).

A Cosmetic Analysis-en csak a regisztrált felhasználók tekinthetik meg az adatokat, ezért az alábbi táblázatokat a BIODROGA MD készítményeivel kapcsolatban saját termékhasználóink és szakembereink számára töltöttük le. Innen kikereshetők a termékekkel kapcsolatos összegzések (az oldal alján található linken).

A termékeket öt csoportba gyűjtötték (nagyon jó, jó, közepes, rossz, nagyon rossz), a szerint, hogy mennyire tartják áldásosnak, avagy károsnak a bőr számára. A könnyű átláthatóság miatt smiley fejecskéket alkalmaznak, melyekből elsősorban a nagyon jó és a jó a jellemző a BIODROGA MD termékeire.

Fontos tudni, hogy a rendszer nem tud bizonyos hatóanyagokat értelmezni, vagy közöttük különbséget tenni, mint pl. víz és termálvíz, de sok illatanyagban vagy a hatóanyagok eredetében sem.

A termékek listája a Cosmetic Analysis rendszerében ->>

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.