Tudomány és természet

biodroga md laboratorium

Fitogyógyászat + bőrgyógyászat + biotechnológia + kozmetológia = BIODROGA MD™

Páratlan páros: biotechnológiai komponensek + természetes összetevők

DERMA MEMBRÁN KOMPLEX – A „HATÓANYAG BESZÁLLÍTÓ”
A kozmetikai tudomány által létrehozott bőrkompatibilis rendszer egyenesen a bőr mélyebb rétegeibe juttatja a legújabb fejlesztésű összetevőket, hogy minél látványosabb eredményeket érhessünk el.

PEPTIDEK = NEUROTRANSZMITTEREK ÉS STIMULÁNSOK – AZ „INDÍTÓKULCSOK”
A speciális peptidek támogatják a bőr természetes folyamatait és megújulását. A BIODROGA MD olyan különleges peptidekkel dolgozik, mint a tripeptidek, (kollagén szintézis stimulálása) és a hexapeptidek (kozmetikai botox). A természetes stimulánsok, mint a mikroalga-kivonat, javítják a kötőszövet kollagén termelését.

Biodroga MD tudományNÖVÉNYI FELTÖLTŐK – A „KIEGYENSÚLYOZÓK”
A kizárólag növényi hatóanyagok, phito-hormonok ellensúlyozzák a hormonális bőröregedést, normalizálják a bőr anyagcseréjét, így annak tömörsége és rugalmassága is javul. A BIODROGA MD olyan speciális hatóanyagokat alkalmaz a készítményeiben, mint a jamgyökér, a szója és a vöröshere kivonatok. Mivel messzemenően bőrkompatibilisek, egészen érzékeny bőröknél is kiválóan alkalmazhatók (az orvostudomány a sebgyógyításban és a regenerációban alkalmazza őket).

ALLERGÉNMENTES – ALAPVETŐ GYENGÉDSÉG
Minden BIODROGA MD™ termék mentes az ásványi olajoktól, emulgeátoroktól, parabénektől, színezőanyagoktól, szintetikus illatanyagoktól és polietilén-glikoltól (PEG). A készítmények illatmentesek vagy csak természetes eredetű illatanyagot tartalmaznak.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.