Bőrfeltöltők

A BIODROGA MD Bőrfeltöltők a bőrnek azonnali, látható frissességet, tápláltságot adnak. Tökéletesen kiegészítik bármelyik BIODROGA vagy BIODROGA MD kezelést, legyen szó otthonápolásról vagy kabin kezelésről.

  • Feszesítő maszk azonnali hatással: A feszesítő maszk arcbőrünket 10 perc alatt simává és fiatalossá varázsolja. Elősegíti a kollagén-szintézist, védi a bőrt és azonnali, hosszútávú feszesítő hatást vált ki. Főbb összetevők: mikroalga, jamgyökér kivonat, hialuronsav, DMC, E-vitamin.
  • Lipid masszázskrém:Egy különleges készítmény stresszes, érett bőrre. Már a kezelés alatt érezhető regeneráló hatása. A barnamoszat kivonattámogatja a bőrsejtek saját megújuló folyamatait, vastagabbá és ellenállóbbá teszi a bőrt, helyreállítja a védő lipidréteget. A tripeptidek a kollagén szintéziséért és minőségéért, míg a növényi olajok a gyors bőrregenerálódásáért felelnek. Az A- és a C- vitamin csökkenti a ráncokat, a szójakivonat növényi stimulánsként a bőr természetes folyamatait támogatja, és felveszi a harcot a hormonális változások okozta bőröregedéssel. Bármilyen masszázshoz kiváló hatóanyagos készítmény.
  • Lakto-glükán lifting maszk: A bőrgyógyászati kutatásokat felhasználva a BIODROGA MD megalkotta a géles állagú Lakto-glükán maszkot, mely a maszkok gyorsaságát és látványosságát kombinálja a 3D-s második bőr technológiával. A bőröregedés nagy ellensége nem csak az idő, hanem – főleg a nagyvárosokban – a stressz, az allergének és a légszennyezés, ami tovább gyorsítja a bőr leépülését. Ez az anti-aging maszk mini-lifting hatásával rekordidő alatt észrevehetően és tartósan megemeli az arc kontúrját. A hatóanyagok komplexe (3D-s biopolymer, második bőr glycopolimer, laktobionikus sav) képes a bőrt látványosan feltölteni, megemelni, a ráncok mélységét csökkenteni – a hatás azonnali, mégis több órán át tart.
  • Mikrolift anti-age lapmaszk: lifting 15 perc alatt! Azonnali és látványos mini-lifting 15 perc alatt! Egy aktív hatóanyag feltöltő, mely feszesíti és megemeli az arckontúrokat, kisimítja az apróbb ráncokat. A bőr természetes kollagén termelése megnő, így az elért eredmény hosszútávon is látványos. A kötőszövet megerősödik és stabilizálódik. Emellett nyugtatja is a bőrt, és védi a szabadgyököktől. A hatóanyagok komplexe (3D-s biopolymer, második bőr glycopolimer, laktobionikus sav) képes a bőrt látványosan feltölteni, megemelni, a ráncok mélységét csökkenteni – a hatás azonnali, mégis több órán át tart.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.