Bőrmegújító sav-szérumok

Látványos bőrmegújítás, egyszerűen használható sav-szérumok

sav-szérumokEzeknek a kúraszerűen, otthon használatos sav-szérumok a különlegessége, hogy  NEM mossuk le. Erejüket fokozatosan csökkentik, mégis, a magas savtartalom látványosan radírozza le a bőrt. Mivel nem mossuk le, nem is sérthetjük meg az egészséges bőrsejteket. Ezek a különleges sav-szérumok csakis a bőr felszínén és csakis az elhalt és összetapadt bőrsejteket oldják le.

Mindig esténként alkalmazzuk, és napközben használjunk fényvédőt. Tippünk a CC krém és a Mattosítú fluid! ->>

  •  Bőrmegújító Anti-age sav-szérum

sav-szérumokRáncok, egyenetlenségek, pigmentfoltok és tág pórusok? A 20% AHA-savat és glutathion biomimetikus peptidet tartalmaz, mely folyamatosan oldja le az elhalt hámsejteket, így a felszín fellélegzik, a bőrfolyamatok felélénkülnek. A glutathion egy erőteljes antioxidáns, mely az elcukrosodás, illetve a környezeti ártalmak okozta idő előtti bőröregedést tudja ellensúlyozni.

  • Bőrmegújító Problémás bőr sav-szérum

Szalicil-, glikol- és tejsavat tartalmazó komplex szérum, mely egyaránt hat a letapadt és elhalt hámsejtekre, oldja fel a túlzott faggyútermelés okozta csomókat, és antiszeptikus hatásával fertőtleníti is a bőrt, így megelőzi a felülfertőzéseket. A glikolsav további hatása, hogy nem engedi, hogy a gyulladás maradandó pigmentfoltot hagyjon a bőrön.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.