EGF – növekedési faktor

Nobel-díjas felfedezés a szépség szolgálatában

EGFEgy 1986-os orvosi Nobel-díjas felfedezés eredményeképpen találkoztak a tudósok először a bőr természetes hírvivőivel, neurotranszmittereivel, az Epidermális Növekedési faktorokkal (angolul EGF=Epidermal Growth Factor). Létrehozták a szintetikus EGF-et, mellyel fantasztikus eredményeket értek el. Ez a szintetikus Növekedési faktor adja a Biodroga MD termékek legújabb tagjának az alapját.

Az EGF egy kémiai hírvívő, mely a sejtek regenerációját hivatott támogatni. A természetes öregedési folyamatok eredményeképpen a bőr saját EGF termelése lecsökken, csökken a rugalmassága, megjelennek a ráncok.  Ez a peptid képes rávenni a sejteket a normális működésre, mint gy tábornok, újrarendezi a sejtek folyamatait, így a bőr szerkezete átalakul, tömörebbé, definiáltabbá válik, finomodnak a kontúrok, a ráncok és az öregedés jelei elhalványulnak.

Ezt a nagyszerű hatóanyagot szinergensként egészítik ki a nagy hatékonyságú összetevők: EDP3 szignál peptid, AquaMax és DMS rendszer.

Az eredmény minden korosztálynál a természetes hialuronsav termelés és a kollagén szintézisének látványos növekedése – az arc kontúrja finomodik, a bőr tömörebbé, feszesebbé válik. A szérum gépi kezeléssel való bevitelre is hatásosan felhasználható.

  •  ANTI-AGE EGF/R Sejtfeltöltő 24 órás krém
  •  ANTI-AGE EGF/R Sejtfeltöltő szemápoló
  •  ANTI-AGE EGF/R Sejtfeltöltő szérum

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.