Speciális fényvédők

Az egységes tónusú és megfelelően hidratált bőr tökéletes alap a sminkelésre. A problémás és idősödő bőröknél ezt nehezen érhetjük el, sokszor a megszokott krémünk nem elegendő, kiegészítő ápolásra van szükség. Ugyancsak igaz ez a fényvédelemre: bizonyos helyzetekben fokozott védelmi vonalra van szükségünk, hogy arcbőrünket megóvjuk az esetleges károsodástól.
A pigmentfoltok kialakulása szinte már mindenki számára problémát jelent, hiszen megjelenhet többek között a kamaszkori pattanások után, hormonváltozáskor, hámhiány kialakulásakor vagy emésztőszervi rendellenességek bőrtüneteként. Kezelése nem könnyű, így fontos a hangsúlyt a megelőzésre fektetnünk.

A BIODROGA MD kutatói olyan orvos-kozmetikai fényvédőt fejlesztettek ki, amely védi még az érzékeny bőrt is a napsugaraktól és a hidegtől, magas faktorszámú, könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzetet, és használható olyan kezelések otthoni kiegészítőjeként, mint a savas hámlasztás vagy a dermarolleres bőrmegújító kúra.

Nagy kiszerelésével egész télre elegendő fényvédővel láthatjuk el magunkat, és még a síelés alatt sem leszünk kitéve a napégés vagy a pigmentfoltok veszélyének.

30 és 50 faktoros változatban kapható.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.