Hajápolás

HAIR FORCE – BIODROGA MD professzionális hajápolás

Hajhullásra és fejbőrproblémákra

Biodroga md hajápolás A hajhullást (görögül alopécia) nem mindig tekintik betegségként, mégis ezrek számára egy elég nagy problémát jelent mind megjelenésben, mint lelki téren. A leggyakoribb megjelenési formája – nőknél és férfiaknál egyaránt –  az örökletes androgén hajhullás. Az alopeciának ezen kívül más, genetikai és immunológiai faktorát ismerjük, illetve okozójaként felsorolhatjuk a gyulladásos folyamatokat is.  Úgy tartják, a D-vitamin hiánya is okozhatja, de erre még nincs tudományos bizonyítékunk.

Az egészséges haj általában egy centit nő havonta. Évekig tart, míg a hajszál elvékonyodik és sok ideig tart, míg újra kinő. Ha egy tudjuk védeni a hajszálakat, és megnövelni élethosszukat, az egy sikeres folyamat eredménye.

Biodroga TIPP: Amennyiben a kezelendő terület teljesen kopasz, és a follikuluszok már elhaltak, már nem reménykedhetünk, hogy haj fog nőni ezen a területen.

A szintetikus kismolekulájú csecsemőmirigy peptid-gyüjtemény (STPL II) a természetből lett lemásolva. Ezek a peptidek képesek a hajhagymákig lehatolni, és stimulálni az optimális hajnövekedést. A csecsemőmirigyet az orvostudományban már eddig is az immunrendszeri megbetegedések gyógyításában alkalmazták.

Biodroga Md hajápolásA hajápolásnál fontos tudni, hogy  – míg a bőrápoló készítményeknél nagyon gyors, látványos a hatás – a hajhagymák aktiválása és a növekedés egy lassabb folyamat, a valódi változást 2-3 hónap után lehet igazán észlelni. A hajszálak erősödnek, nem hullanak ki olyan hamar, csökken, majd megszűnik a korpa és az irritáció a fejbőrön.

Nők és férfiak számára egyaránt alkalmazható. Kompatibilis minden hajápoló termékkel (hajlakk, festék, hab, stb.)

 

  • Sampon koncentrátum
  • Energetizáló szérum

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.