Lacto-glükán lifting maszk

MÁSODIK BŐR 3D FESZESÍTŐ MASZK

LÁTVÁNYOS EREDMÉNY REKORDIDŐ ALATT!Biodroga lakto-glükán második bőr maszk

A bőrgyógyászati kutatásokat felhasználva a BIODROGA MD megalkotta a géles állagú Lakto-glükán maszkot, mely a maszkok gyorsaságát és látványosságát kombinálja a 3D-s második bőr technológiával. A bőröregedés nagy ellensége nem csak az idő, hanem – főleg a nagyvárosokban – a stressz, az allergének és a légszennyezés, ami tovább gyorsítja a bőr leépülését. Ez az anti-aging maszk mini-lifting hatásával rekordidő alatt észrevehetően és tartósan megemeli az arc kontúrját. A hatóanyagok komplexe képes a bőrt látványosan feltölteni, megemelni, a ráncok mélységét csökkenteni – a hatás azonnali, mégis több órán át tart.

3D-sglükán biopolymer egy növényi alapú feszesítő szubsztancia, melyet a manióka gyümölcséből nyerik. Tökéletesen alkalmazkodik a bőrhöz.

A második bőr glykopolymer egy második filmet képez, mely nemcsak azonnali feszesítést ad, hanem jelentős védelmet nyújt a környezeti stressz és az allergének ellen. A hatóanyagot egy Indonéziában élő melegvízi alga és a dél-amerikai pillangófa kivonatából nyerik.

A laktobionikus sav a PHA-savak közé tartozó újgenerációs antioxidáns. Segít a bőr nedvességtartalmának növelésében, ezzel támogatja a többi összetevő hatékonyságát. Molekulaszerkezetének köszönhetően olyan bőrelváltozások esetén is sikeresen alkalmazható, mint a rosacea vagy a psoriasis.

Használata:

  1. Vigyünk fel szérumot és dolgozzuk be a bőrbe.
  2. Amikor a bőr száraz: Vigyünk fel ápoló krémet és masszírozzuk be.
  3. Vigyünk fel egy egészen vékony réteget a maszkból, amit nem mosunk le, hagyunk teljesen megszáradni.
  4. Igény esetén vigyünk fel színezett készítményt, pl. CC vagy DD krémet, vagy alapozót, lehetőleg alapozó ecsettel.

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.