Photoshop hatású bőr

Az egységes tónusú és megfelelően hidratált bőr tökéletes alap a sminkelésre. A problémás és idősödő bőröknél ezt nehezen érhetjük el, sokszor a megszokott krémünk sem elegendő, kiegészítő ápolásra van szükség, mégsem vágyunk minden nap szárító és póruseltömítő alapozót használni.

Ugyancsak igaz ez a fényvédelemre: bizonyos helyzetekben fokozott védelmi vonalra van szükségünk, hogy arcbőrünket megóvjuk az esetleges károsodástól.

Az egyenetlen bőrfelszín, a vörösesség és a pigmentfoltok könnyen csökkenthetők a speciálisan kifejlesztett Even and perfect készítményekkel, melyek egy termékben sok különböző készítmény pozitív hatását rejtik.

  • BB krém 15 faktoros védelemmel: Clrear+ készítményünkről ITT olvashatsz –>>
  • CC krém 20 faktoros védelemmel: Speciális pigmentjeivel alkalmazkodik minden bőrszín árnyalatához. Tápláló és anti-aging hatóanyagokat tartalmaz, mely enyhén mattosítja a bőrt. 20 faktoros fényvédelemmel ellátott, így alkalmazható önmagában, vagy bármilyen szérum vagy krém fölé kiegészítésként. Két változatban érhető el: barnásabb tónus a fáradt bőrre, és zöldebb tónus a vörösességre hajlamos bőrre.
  • DD krém 25 faktoros védelemmel: A 25 faktoros DD krém természetes megjelenést kölcsönöz, miközben glutathion, E- és C-vitamin tartalmának köszönhetően hatásos védőpajzsként szolgál az oxidatív stressz ellen. Kombinálja a BB és a CC krém előnyeit, (mattosít, nem szárít, optimálisan fed) kiválthatunk vele egy nappali krémet és alapozót, de több annál. Bőrbarát, nem allergizál.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.