Problémaspecifikus szérumok

Célzott bőrápolás 4 lépésben

Biodroga md szérumokA BIODROGA MD megteremtette a valódi, minden oldalról támogató bőrápolást4 egyszerű lépésben!

  1. megfelelő tisztítás: felkészítjük a bőrt a kezelésre, de a természetes bőrflórát nem sértjük meg. A bőr tiszta és ápolt. Részletek –>>
  2. problémaspecifikus szérumok: 6 termék – 6 különböző probléma
  3. bőrápoló termékek: hidratáló, anti-aging vagy hiperszenzitív készítmények

SZÉRUMOK:

01 – Tisztátlan, pattanásos, mitesszeres bőr

  • Pattanás elleni ecsetelő: egyedülálló S.O.S. termék cink-oxiddal, körömvirág- és kamilla-kivonattal, isopropyl-alkohollal. Csökkenti és megelőzi a gyulladásos folyamatokat és fertőtlenít.

02 – Kóros vízhiány és az ebből származó ráncok

  • Intenzív hidratáló szérum: alga kivonattal és AquaMAX hatóanyag komplex-szel a hosszantartó és tartós hidratációért, amely látványosabb hatású, mint a hialuronsav. Még a nagyon száraz bőr is jelentősen feltöltődik.

BIODROGA MD szérumok03 – Tág pórusok és nemkívánatos zsírfény

  • Pórusfinomító szérum: az uborkából kivont B-vitamin és a Poreaway ( görög pisztácia-kivonat) minden korosztály számára három pontban hat: mattosít, finomítja a bőrszerkezetet és összehúzza a pórusokat.

04 – UV-károsodott bőr

  • Anti-UV stressz szérum: az alpesi rózsa őssejt-kivonatával és Repair-komplex-szel véd a környezeti hatásoktól, elősegíti a bőr regenerációját és megerősíti ellenálló-képességét.

05 – Pigmentfoltok

  • Anti-pigment szérum: glikolsav, cink, B3-vitamin, Actipone, Nugrass és Alpha-arbutin összetevőkkel halványítja a pigmentfoltokat, megelőzi az új foltok képződését.

06 – ráncok és érett bőr

  • Instant lift szérum: jamgyökér-kivonattal és Phytosan-nal, amelyek stimulálják a bőr természetes DHEA hormon képződését, csökken a ráncok mélysége, javul a bőr strukturális felépítése. A hialuronsav és a liposzómák hidratálják és feltöltik a bőrt.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.