Problémaspecifikus szérumok és koncentrátumok

Mik is az orvos-kozmetikai szérumok és koncentrátumok?

Kiemelkedően hatékony, magas összetevő-koncentrációjú termékek, melyek mind a kabinkezelést, mind az otthonápolást teljessé teszik. Megtaláljuk a bőrprobléma specifikus szérumokat, bőrfeltöltőket, melyek visszaállítják a bőr egyensúlyát, és normalizálják a bőrműködést. A szérumok és koncentrátumok sokrétűen felhasználhatók a kezelésben:

 • maszk alá
 • masszázskrém alá
 • gépi kezeléseknél 
 • otthonápolásnál 

Részletesebben BIODROGA MD Varázsoljunk szérumokkal! képzésünkön tanítjuk meg az orvos-kozmetikai kiegészítők használatát. miben más egy szérum és egy koncentrátum? Lehet-e több terméket is egyszerre alkalmazni? Reggel vagy este jobb felvinni a bőrre? Kattints ide további információért –>>

SZÉRUMOK:

 • Intenzív hidratáló szérum: alga kivonattal és AquaMAX hatóanyag komplex-szel a hosszantartó és tartós hidratációért, amely látványosabb hatású, mint a hialuronsav. Még a nagyon száraz bőr is jelentősen feltöltődik.
 • Pórusfinomító szérum: az uborkából kivont B-vitamin és a Poreaway ( görög pisztácia-kivonat) minden korosztály számára három pontban hat: mattosít, finomítja a bőrszerkezetet és összehúzza a pórusokat.
 • Anti-pigment szérum: glikolsav, cink, B3-vitamin, Actipone, Nugrass és Alpha-arbutin összetevőkkel halványítja a pigmentfoltokat, megelőzi az új foltok képződését.
 • Instant lift szérum: jamgyökér-kivonattal és Phytosan-nal, amelyek stimulálják a bőr természetes DHEA hormon képződését, csökken a ráncok mélysége, javul a bőr strukturális felépítése. A hialuronsav és a liposzómák hidratálják és feltöltik a bőrt.
 • PepTox szérum: Egy olyan high-tech formula, mely a botolinum toxin tökéletes kozmetikai alternatívája – mellékhatások nélkül! A hexapeptidek ellazítják az arc izmait, és megelőzik a mimikai ráncokat, míg a pro-mátrix peptidek a bőr rugalmasságát javítják. Az újgenerációs laktobionikus sav antioxidánsként és hidratálóként működik.
 • Bőrmegújító Anti-age sav-szérum: Ezeknek a kúraszerűen, otthon használatos sav-szérumok a különlegessége, hogy  NEM mossuk le. Ráncok, egyenetlenségek, pigmentfoltok és tág pórusok? 20% AHA-savat és glutathion biomimetikus peptidet tartalmaz, mely folyamatosan oldja le az elhalt hámsejteket, így a felszín fellélegzik, a bőrfolyamatok felélénkülnek. A glutathion egy erőteljes antioxidáns, mely az elcukrosodás, illetve a környezeti ártalmak okozta idő előtti bőröregedést tudja ellensúlyozni.

KONCENTRÁTUMOK:

 • Stabilizált C-vitamin koncentrátum hialuronsavval:A tökéletes energia koktél a bőrnek! A stabilizált C-vitamin erőteljesebb antioxidáns, véd a szabadgyökökkel szemben, mint klasszikus társa, több mint kétszer hatásosabb az UV-védelemben, erősíti az érfalakat, és képes akár 69%-kal növelni a kollagén szintézist 72 óra leforgása alatt. A hialuronsav növeli a bőr nedvességtartalmát, simává és fiatalossá varázsolja. A két hatóanyag képes a bőr irritációit, a bőr vörösességet csökkenteni.
 • Hialuronsavas gélkoncentrátum:Egy valódi hidratáló és regeneráló forrás. A nagy molekulájú hialuronsav hosszútávon látja el nedvességgel a bőrt, míg a szuper hialuronsav, mely kis molekula szerkezetű, kiválóan javítja az epidermisz vízmegkötő-képességét. Azonnali és hosszantartó hatást biztosít. A szintetikus csecsemőmirigy peptid támogatja a bőrfunkciókat, ezzel megelőzhető vagy lassítható az idő előtti bőröregedés. Kiegészít bármely BIODROGA otthonápolási vagy kabin kezelést.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.