Továbbképzések

Tanfolyamainkon és továbbképzéseinken elsajátíthatod a készítményekhez kapcsolódó gyakorlati tudnivalókat, különleges kezeléseket, masszázsokat. Megismerheted a készítmények széles alkalmazási körét, azokat a bőrjelenségeket és problémákat, amivel a vendégek felkeresnek.

— BIODROGA INSTITUT kreatív alaptanfolyam: A BIODROGA spa teljes termékcsaládjának ismertetése, gyakorlati tippek, kezelési tervek, kérdés-válaszok.

— BIODROGA MD orvos-kozmetikai alaptanfolyam: A BIODROGA MD speciális formuláit és kúraszerű felszanálásait ismerhetjük meg. Gyakorlati tippeket kaphatunk a különböző bőrproblémák kabin és otthoni kezelésére.

— Ezeregy lapmaszk meséi: A BIODROGA Institut és MD összesen 7 féle lapmaszkot tartalmaz, melyeket olyan sokrétűen tudunk felhasználni, hogy egy külön, elméleti és gyakorlati részt is tartalmazó oktatást szerveztünk az elsajátítására.

— BIODROGA MD varászoljunk szérumokkal!: A BIODROGA MD sokrétűen felhasználható szérumait emeltük ki egy elméleti, kérdezz-felelekkel teletűzdelt képzésén. Olyan kérdésekre kapunk választ, hogy mire, kinek és hogyan alkalmazhatjuk sikeresen az orvos-kozmetikai szárumokat és koncentrátumokat.

— Masszázsfogások: A BIODROGA történetének legsikeresebb masszázsfogásainak gyakorlati képzése. A továbbképzés díja 10.000 Ft, ami a képzés napján levásárolható.

— Hegyikristály masszázstanfolyamKristály pálcával végzett arc- és dekoltázsmasszázs, mely bármelyik Biodroga kezelésbe beépíthető. A tanfolyamot igény esetén tartjuk csak meg.

A képzéseken részletes szakmai anyaggal látunk el, illetve a tanfolyam végén oklevelet állítunk ki. Lehetőséged van díjtalan ismétlő képzésre visszatérni hozzánk.

BIODROGA INSITUT és MD bemutatókról, továbbképzésekről és tanfolyamokról időpontokat és helyszíneket az alábbi linken találsz ->>

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.