Biodroga MD orvos-kozmetikai alaptanfolyam

A képzésen első lépésként megismerkedünk a BIODROGA MD orvos-kozmetikai készítmények alap filozófiájával, megbeszéljük, mit is jelent az orvos-kozmetika, milyen hatóanyagcsoportok tartoznak hozzá, és ezek hogyan hatnak a bőrre. Megvizsgáljuk, mely gépi kezelésekkel lehet a készítményeket alkalmazni, milyen elváltozásokra.

Második lépésben bemutatásra kerülnek a BIODROGA MD termékek: egyesével megnézzük a gyakorlati használatukat, összetevőiket, kombinálhatóságukat.

A tanfolyamhoz részletes írásos anyagot adunk, mely tartalmazza a hatóanyaglistát, a készítmények jellemzőit, felhasználási lehetőségeit. Emellé BIODROGA Kezelőkönyvet biztosítunk, melyből hasznos tippeket, kezelési protokollokat sajátíthatsz el, illetve az anyagköltség-kalkulációk segítenek a kezelések beárazásában is.

A tanfolyam díja 5.000 Ft, melynek teljes összege vásárlási limit nélkül levásárolható. A tanfolyam után egyéni konzultáció keretében kedvezményes induló csomagot is összeállítunk.

A tanfolyam minimum 2, maximum 8 fővel indul. A képzésen kávéval, teával, ropogtatni valóval kedveskedünk, melyet a tanfolyam előtt, után, illetve a szünetben, az előtérben fogyaszthatsz el.

A tanfolyamok 10 órakor kezdődnek és legkésőbb 14 órakor végződnek. Kérünk, a kezdés előtt kb. 15 perccel érkezz meg, hogy időben kezdhessünk, és még kényelmesen megvendégelhessünk egy kávéval.

Jelentkezésed e-mailben az info@biodroga.hu címen, illetve telefonon a 70/775-5575-ös számon fogadjuk el. Ugyanezen elérhetőségeinken szívesen adunk információt képzéseinkről, készítményeinkről.

A jelentkezés véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd rá számlaszámunkra (Dr.Szépség Kft 12010855-01507061-00100003 Raiffeisen Bank). A megjegyzés rovatba írd a neved, telefonszámod és a dátumot.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.