Ezeregy lapmaszk meséi

Tökéletes tanfolyam számodra, ha valami egészen sokrétűen felhasználható újdonságot keresel vendégeid számára. Az orvosi tisztaságú lapmaszkok bármilyen kezelésbe beilleszthetők, legyen szó klasszikus, problémamegoldó, anti-age, orvos-kozmetikai vagy luxus kezelésről.

A képzés alatt megismerheted a lapmaszkok szinte végtelen felhasználhatósági metódusait, számtalan előnyét, a BIODROGA lapmaszkokat és a hozzájuk kapcsolódó szérumokat. Az elméletet gyakorlat követi, ahol modellként is megtapasztalhatod egy kiválasztott lapmaszk hatását, és kezelőként is elsajátíthatsz több igazán egyedi trükköt.

A tanfolyamhoz írásos anyagot, táblázatot adunk, illetve BIODROGA Kezelőkönyvet biztosítunk, melyből hasznos tippeket, kezelési protokollokat sajátíthatsz el, illetve az anyagköltség-kalkulációk segítenek a kezelések beárazásában is.

A tanfolyam nem tartalmaz előfeltételt, úgy is részt vehetsz rajta, ha nem voltál alap tanfolyamainkon. A képzés minimum 2, maximum 5 fő részvételével indul.

A tanfolyam díja 7.500 Ft, melynek teljes összege vásárlási limit nélkül levásárolható 30% kedvezményt tartalmazó “menüválasztásos” lapmaszk-alapcsomagunkra. A menüválasztás azt jelenti, hogy 6 oszlopban (lemosó, peeling, tonik, szérum, lapmaszk, befejező készítmény) kell 1-1 terméket bejelölnöd, és a végösszegből 30% kedvezményt írunk jóvá.

A tanfolyamon kávéval, teával, ropogtatnivalóval kedveskedünk, melyet a tanfolyam előtt, után, illetve a szünetben, az előtérben fogyaszthatsz el.

A tanfolyamok 10 órakor kezdődnek és legkésőbb 14 órakor végződnek. Kérünk, a kezdés előtt kb 15 perccel érkezz meg, hogy időben kezdhessünk, és még kényelmesen megvendégelhessünk egy kávéval. Kérünk, hozz a kezelésekhez váltóruhát, hogy a kezelések higiénikusan történhessenek. Minden mást (oktatási anyagot, a kezelésekhez használt anyagot, stb.) mi biztosítunk.

Jelentkezésed e-mailben az info@biodroga.hu címen, illetve telefonon a 70/775-5575-ös számon fogadjuk el. Ugyanezen elérhetőségeinken szívesen adunk információt képzéseinkről, készítményeinkről.

A jelentkezés véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd rá számlaszámunkra (Dr.Szépség Kft 12010855-01507061-00100003 Raiffeisen Bank). A megjegyzés rovatba írd a neved, telefonszámod és a dátumot.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.