Alap termékek

Célcsoport

A BIODROGA MD™ termékeit úgy fejlesztették ki, hogy a szépségápolás maximális igényeknek megfelelő készítményeket kapjunk, amik alkalmazhatóak a medical spa-kban, bőrgyógyászati klinikákon, szépészeti beavatkozások elő- és utókezelésénél is. Ennek megfelelően a magas elvárásokkal rendelkező vendégeknek és pácienseknek ajánljuk, akik: nagyon jól informáltak, és feltételekkel állnak a klasszikus bolti vagy gyógyszertári kozmetikumokkal szemben.

“Zöld” szemléletűek, és bőrproblémáikra olyan megoldásokat keresnek, amik kíméletesek a bőrrel, maximális hatásfokon dolgoznak, mégsem terhelik meg a szervezetet feleslegesen emulgeátorokkal, parabénekkel vagy ásványi olajokkal. Megkérdőjelezik a reklámok szavahihetőségét, nyitottak a bőrgyógyászati újdonságokra, mégsem hiszik azt, hogy a plasztikai sebészet az elsődleges megoldás a problémáikra.

Termékfejlesztés

Kutatóink a legújabb bőrgyógyászati, fitogyógyszerészeti, biotechnológiai és kozmetikai kutatások eredményét felhasználva fejlesztették ki ezt az innovatív és kiemelkedő termékcsaládot, melyet Dr. Werner Tschollar svájci orvos kutatásaira alapoztak. Dr. Tschollar, aki a klinikai fejlesztésekre és a gyógyszerészetre szakosodott, a készítmények születésének egész folyamatát aktívan támogatta és felügyelte. Két legfontosabb szakterületei az autoimmun betegségek kutatása és az onkológia. Jelenleg egy szabadalmaztatott szintetikus timusz (csecsemőmirigy) peptid jegyzéken dolgozik, amit a BIODROGA MD™ termékeinek kifejlesztésénél is felhasznált. A BIODROGA az egyike azon kozmetikai vállalatoknak, akik ezt a kiemelkedő hatékonyságú peptid összetevő-rendszert elsőként alkalmazzák.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.