Szempilla- és szemöldöknövesztő szérum

szempillanövesztőA szempilla (ahogy a test többi szőrzete is) keratin tartalmú. Funkciója, hogy a szemet védje a külső behatásoktól és szennyeződésektől. A szempillák kihullása vagy töredezettsége, ritkulása különböző okokra vezethetők vissza. Ilyen a vitaminhiány, gyulladások, bőrbetegségek, alopecia areata, kemoterápia, stressz vagy égés. Gyakran a rosszul megválasztott smink eredményeként is kihullhat a szempilla. Amennyiben nem betegségről van szó, tehát a pillák rövidek és vékonyak, elegendő ezt a kozmetikai készítményt alkalmazni.

Az MDN (Methylamido Dihydro Noralfaprostal) hatásosságát számos teszttel igazolták már. Az MDN egy szemészeti hatóanyag, melyet kozmetikai használatra módosítottak. Képes a szempilla és a szemöldök növekedését látványosan befolyásolni, hogy az vastagabb, hosszabb és sötétebb legyen. A Biotinoyl Tripeptide-1 és az MDN együtt alkalmazva szinergikus hatással vannak, képes a hajhagymák osztódását serkenteni. A hialuronav rugalmas és tartós pillákat eredményez.

Biodroga MD szempillanövesztőA szempilla és szemöldök növekedését és sűrűsödését elősegítő aktív szérum MDN és biotinol tripeptid-1 kombinációjával. Serkenti a szempilla növekedési fázisát és csökkenti a szempillahullást. Sűrűbb, erősebb, sötétebb és hosszabb szempillák 6-16 hét alatt. A hialuronsav selymes, egészséges és megfelelő nedvességtartalmú szempillákat és szemöldököt eredményez.

Alkalmazás: A terméket úgy használja, mint egy hagyományos szemkihúzó ceruzát. A szérumot naponta egyszer, a szemkörnyék megtisztítása után (lehetőleg este) különös gonddal vigye fel a felső szempillák külső tövére (lásd az ábrát). Egy ecsetvonás elegendő. Hagyja 5 percig hatni, majd alkalmazza a megszokott ápolást. A szempillák első változásai 6-8 hét után láthatók. A maximális növekedési potenciál kb. 16 hét után tapasztalható.

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.